Cargando Eventos

« Todos los Eventos

  • Este evento ha pasado.

Mòdul 2 de Teràpia Estructural a Porqueres Novembre

18/11/2023 - 19/11/2023

ÉS PER A TU SI: Si vols millorar el teu benestar i el del teu entorn, sigui per a aplicar-t’ho a tu, als teus familiars i amics, o dedicar-t’hi professionalment.

OBJECTIU: Adquirir les tècniques necessàries i un protocol de treball per a poder alliberar la majoria de dolors físics. Aprendràs a alleugerir el dolor puntual, equilibrar l’esquelet i recol·locar les vèrtebres energèticament. Tant presencialment com a distància.

REQUISITS: Per a realitzar aquest mòdul no és necessària cap mena de formació prèvia.

CERTIFICACIÓ: Després de la formació rebràs per correu electrònic un certificat d’assistència numerat i signat per en Jordi Puig, cocreador de Teràpia Estructural. Aquest certificat és imprescindible per a la realització del Mòdul 2 de Teràpia Estructural.

MATERIAL QUE OFERIM: Dossier (per a la teoria i la pràctica) i material necessari.

QUÈ HAS DE PORTAR: Material per escriure i roba còmode. Et recomanem que portis malles o pantalons curts per tal de veure sobre quins punts de les cames estem actuant. Com que treballarem l’esquena és important que les dones portin sostenidors que es puguin descordar amb facilitat.

IDIOMA: Català o espanyol.

HORARI: Dissabte i diumenge de 10 a 14 h i de 15.30 a 19 h.

PREU DEL MÒDUL 2 DE TE: 510 €.

* Ens reservem el dret a suspendre o canviar la data de la formació, per circumstàncies alienes a la nostra voluntad. En aquest cas, tens l’opció de realitzar-la en una altra data o recuperar l’import íntegre.